Gezinsreis en familiebezoek Israël augustus 2015


Dinsdag 11 augustus 2015

Vertrek Schiphol Amsterdam om 11.00
In het vliegtuig kregen we een spontane toegift van een beroemd jeugdorkest, toen zij een bekend lied voor ons gingen spelen.
Om de gehuurde auto op te halen moesten wij vanaf vliegveld Ben Gurion eerst met een shuttle van Thriftly rijden naar Car Rentals. De auto die wij meekregen was een zwarte Mazda 6. Uitgekozen vooral vanwege de bagageruimte voor 5 personen. Het was in Nederland nog even heel spannend om de huur online vooruit te betalen met mijn creditkaart. Daar stond niet genoeg krediet op. Net voor we het vliegtuig opstapte was lukte het nog net om dat voor elkaar te krijgen na diverse handelingen met de bank om het krediet te verhogen.
Hotel Gilgal in Tel Aviv

Onze eerste nacht in Israël hebben wij bewust in dit hotel gepland, om het werk van Jakob Damkani van Trumpet of Salvation te ondersteunen, doch ook om zelf de vele schilderijen te zien, die ik in zijn boek Gilgal – Entering the land of promise al had bekeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.