De jacht van de CIA op Jezus


De jacht van de CIA op Jezus
De jacht van de CIA op Jezus

Op basis van de titel zou je zo’n boek ver naast je neer leggen, maar het niets met satanisme te maken o.i.d. maar wel met de bedenkelijke praktijken van met name de CIA.
Een betere titel zou zijn: Speurtocht naar de Arma Christi en de demystificatie van de Graal.
Het betreft hier een aller-opmerkelijkst boek, dat het in zich heeft de verkoopcijfers van Dan Brown te overtreffen, omdat het de achtergrond van de priorij van Sion ontmaskert en het hier wel om historische feiten gaat.
Het gaat over een Nederlandse student kunstgeschiedenis, ene Tom R, die zijn verhaal door Karl Hammer laat optekenen, die vanuit Parijs in de 2e W.O . in Londen terechtkomt en daar al gauw in contact komt met François van ’t Sant van de Nederlandse geheime dienst en particulier secretaris van koningin Wilhelmina. Hij leert hoe ze daar de technieken en trucs toepassen om met valse informatie de vijand op een dwaalspoor te zetten. Al gauw raakt hij betrokken nij het onderzoek naar het gestolen schilderij van de Rechtvaardige Rechters uit 1432 van de gebroeders Hubert en Jan van Eyck. Het is een deel van een enorm altaarstuk over de aanbidding van het Lam Gods, waar de Nazi’s reeds in de jaren dertig een opmerkelijke belangstelling voor aan de dag legden. Na de Bevrijding raakt hij via de Amerikaanse CIA betrokken bij de verhoren van een aantal topnazi’s en hun betrokkenheid bij de diefstal van tal van kunstschatten. (Precies waar TELEAC laatst een tweedelige documentaire aan wijdde). Hier komt hij meer de weten over de belangstelling van Nazi’s naar de Graal, de Arma Christi (de kruisvoorwerpen van Christus, zoals de spijkers, de doornenkroon en de lans, de zgn spear of destiny) en andere occulte zaken. Zo komt hij via geografische aanwijzingen in het schilderij van de gebroeders van Eyk (uit dezelfde tijd Jeanne d’Arc Frankrijk bevrijdde van de Engelsen) op een spoor waarin andere Nazi’s, zoals Otto Rahn hem reeds waren voorgegaan. Zo belandt hij uiteindelijk in het plaatsje Rennes-le-Chateau, dat het toneel is van de plaats waar priester Berenger Sauniëre perkamenten rollen gevonden zou hebben, en het geheim van de bloedlijn van Jezus. Volgens de versie van Henry Lincoln, Michael Baigent en Lynn, de auteurs van Heilig Bloed, Heilige Graal, dat op zijn beurt weer aan de grondslag ligt van de Da Vinci code, het boek van Dan Brown.
Hij komt daar in aanraking met een vrouw die die al een keer eerder ontmoet had toen hij in Jeruzalem was en door haar verpleegd werd nadat hij ternauwernood aan een bomaanslag ontkomen was. Daar had ze hem reeds verteld van de Ebionieten. Een groep joodse christenen die misschien wel dichterbij bij de historische Jezus staan dan Paulus en de kerk in Rome.
Het meest opmerkelijke is wel, dat we via deze Tom R. alsnog van het geheim horen dat volgens Henry Lincoln en andere met Sauniëre en vervolgens zijn huishoudster Marie hun graf is ingegaan. Namelijk van de vondst van de Arma Christi en de herbegraving daarvan en de moeite die ze vervolgens gedaan hebben, met alle kennis van mystificatie die hij bij de geheime dienst heeft opgedaan, om te voorkomen dat het in de verkeerde handen zou komen van bijvoorbeeld de CIA, waarvan hij ontdekt dat ze hem gebruikt hebben. Om aan hen te snappen, weten hij en zijn vriendin maar een manier: hun dood in scène zetten door een ongeluk ergens bij Italië. En vervolgens een leven opbouwen onder een andere identiteit. Tegelijk wilden ze het voor de oprechte en ware zoeker ook weer niet onmogelijk maken om de Graal (de Armi Chrisi) te vinden. Zo gebeurde het dat ze die perkamente rollen gefabriceerd hebben en aan de bibliotheek van Parijs hebben gedoneerd, waarna ze een eigen leven zijn gaan leiden als les Dossiers sècrets. Een boek dus dat het verdient om verfilmd te worden en een groter succes dan de Da Vinci Code, aan wiens mythe het een definitieve slag toebrengt. En het maakt tot een ‘hoax’. Voor meer info, zie http://www.satanssong.eu/front.cfm?sub=1 En wat nog mooier is, dit boek kan mensen die zijn vastgelopen in hun geloof helpen met een onverwachte openbaring over de ware boodschap van Jezus.
En dan heb ik het nog niet over de andere conclusie gehad: het Vaticaan, de CIA en verschillende top-nazi’s zouden na de oorlog een monsterverbond zijn aangegaan om het communisme te bestrijden. Dat complot zou dan weer verantwoordelijk zijn voor het toedekken van de ware bedoelingen van Jezus en de impact van zijn nalatenschap. ‘Satans lied’ is de kreet die Tom gebruikte voor de propaganda-activiteiten om mensen een kant op te sturen die niet christelijk, maar juist onchristelijk was. Satan staat voor het Vaticaan, en de CIA.“
En dan heb ik het ook nog niet over Prins Bernhard en de rol van een CDA-senator

Zie ook: http://www.terugnaardebron.com/forum/index.php?showtopic=2590
 

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.